Χειρόγραφη επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.
Χειρόγραφη επιστολή των μελών του εμπορικού συλλόγου προς τον Πρόεδρο τους σχετικά με την απορριφθείσα αίτηση τους για την ανάκληση της φορολογίας των εξ αλλοδαπής εμπορευμάτων και το πλήγμα που θα επιφέρει αυτή η απόφαση. Επίσης, ζητούν γενική συνέλευση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος.