Αίτηση του κ.Κωνσταντίνου Κουδουνού προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.-25/5/1926
Χειρόγραφη επιστολή του κουδουνοποιού Κων.Κουδουνού προς τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης με αίτηση για χορήγηση εμπιστευτικού με σκοπό να εξαγάγει 5 κουδούνια στη Σερβία.