Αίτηση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.
Αίτηση των μελών του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης προς τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης σχετικά με την παραμονή του ενοικιοστασίου ως έχει για να αποφευχθεί η πιθανότητα αναστάτωσης του εμπορικού κόσμου.