Αίτηση του Συνδέσμου Σαμαριναίων Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Χειρόγραφη αίτηση του συνδέσμου Σαμαριναίων Κοζάνης σχετικά με τους ενοικιαστές φόρων που ζητούν φόρο για τις βελέντζες που κατασκευάζονταν σε εκείνο το μέρος και ζητούν της υπεράσπιση της εγχώριας βιομηχανίας.