Αίτηση του κ.Θωμά Φασνάκη προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και το Διοικητικό Συμβούλιο.
Αίτηση του κ.Θωμά Φασνάκη προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με το αίτημα της παραίτησης του από το καφενείο του συλλόγου.