Αίτηση του κοδουνοποιού Κ.Ν.Κουδουνά προς το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.
Χειρόγραφη αίτηση του Κων.Ν.Κουδουνά προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τη χορήγηση πιστοποιητικού για να εξαγάγει κουδούνια κατασκευής του.