Αίτηση του Νικόλαου Παπανικολάου προς τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.
Χειρόγραφη επιστολή του κ.Νικόλαου Παπανικολάου με θέμα την εμπορική διαφορά του με τον κ.Θεόδωρο Ζιόγκα.