Αίτηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης
Αίτηση προς τον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης αναφορικά με την κατάργηση του Δημοτικού Φόρου σε κάποια προϊόντα (ζάχαρη, λάδι, βούτυρο, καφέ). Χειρόγραφο έγγραφο.