Επιστολή στην Οικονομική Εφορία Κοζάνης
Απάντηση από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου στο υπ'αριθμό 2055 έγγραφο που αφορά την αποστολή του πρακτικού της κατάταξης των επαγγελματιών και τη γνωστοποίηση προς αυτούς.