Κοινοποίηση προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου
Κοινοποίηση από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου που αφορά το τυπογραφικό λάθος στο έγγραφο υπ'αριθμό 87 περί πληρωμής της συνδρομής των μελών κατά το έτος 1927. Παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν στον ταμεία του Συλλόγου κ.Στέφανον Ιωάν. Γκορτσούλη για την καταβολή της συνδρομής ή να αποστείλουν έγγραφο εάν επιθυμούν τη διαγραφή τους.