Απόσπασμα από τα πρακτικά της 20ης Συνεδρίασης 16/12/1926
Ακριβές απόσπασμα από πρακτικά της Συνεδρίασης της Επιτροπής κατατάξεως επαγγελματιών, περιέχει τα στοιχεία αυτών που κατετάγησαν.Χειρόγραφο έγγραφο.