Επιστολές προς των Οικονομικό Έφορο Ελλασσώνος
Επιστολές του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου προς τον Οικονομικό Έφορο Ελασσώνος περί δηλωθέντων στρεμμάτων καπνού στην περιοχή της Ελασσώνας. Περιέχεται ο πίνακας με της περιοχές.