Κατάλογοι φορολογικών δηλώσεων
Χειρόγραφο έγγραφο που περιέχει κατάλογο εμφανών τα, υπό του Φορολογικού Ομίλου Εμπορικού Συλλόγου, καθορισθέντα καθαρά κέρδη και φορολογητέα ποσά φορολογούμενων και κατάλογο εμφανών τους, υπό του Φορολογικού Ομίλου Εμπορικού Συλλόγου, αφορολόγητους κριθέντες.