Πρακτικό Συνεδρίασης περί αποχρωματισμού
Πρακτικό Συνεδρίασης του Εμπορικού Συλλόγου σχετικά με τον αποχρωματισμό των Αιθουσών, των διαδρόμων, και της εξωτερικής όψεως του κτηρίου και την ανάθεση του έργου στον κύριο Νικόλαο Αγγέλου αντί 2500 δραχμών. Χειρόγραφο έγγραφο.