Επιστολή προς τον Οικονομικό Έφορο Ελασσώνος
Επιστολή του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου με αποδέκτη τον Οικονομικό Έφορο Ελασσώνος σχετικά με το συνολικό ποσό παραγωγής καπνού στην περιφέρεια Ελασσώνας κατά το έτος του 1925.