Επιστολή προς τον Διευθυντή του Ταχυδρομείου κ΄ Τηλεγραφείου Δυτικής Μακεδονίας
Χειρόγραφη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης προς τον Διευθυντή του Ταχυδρομείου Δυτ. Μακεδονίας περί συστημένων επιστολών.