Πρόσκληση μελών Εμπορικού Συλλόγου
Πρόσκληση από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης προς τα μέλη (δίνονται τα ονοματεπώνυμα τους) σε σύσκεψη με θέμα τον διακανονισμό των εξόδων της μεταβατικής επιτροπής στην Αθήνα.Χειρόγραφο έγγραφο.