Πρόσκληση σε προβολή ταινίας
Πρόσκληση σε προβολή ταινίας. Θα προβληθεί η κοινωφελής ταινία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού "ΕΛΟΝΟΣΙΑ" και θα ακολουθήσει διάλεξη από τον Νομίατρο Κοζάνης κ. Δημ. Παπαδιώτη.