Ερωτηματολόγιο της Διεύθυνσις της Β' Διεθνούς Εκθέσεως Γεωργικών & Βιομηχανικών Προϊόντων (1927)
Ερωτηματολόγιο της Διεύθυνσις της Β' Διεθνούς Εκθέσεως Γεωργικών & Βιομηχανικών Προϊόντων στη Θεσσαλονίκη (19 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου) προς τους εκθέτες με σκοπό την έκδοση ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ της εκθέσεως στα ελληνικά και γαλλικά.