Εγκύκλιος 163 του Υπουργείου Οικονομικών
Εγκύκλιος 163 με αριθμό πρωτοκόλλου Α. 3576 του Υπουργείου Οικονομικών Διεύθυνσις Άμεσων Φόρων Τμήμα Εμπορικόν. Τέλος, Αδείας Ασκήσεως Επιτηδεύματος. "Περί κοινοποιήσεως του Νόμου 2117 ως ετροποποιήθη δια μεταγενεστέρων Νόμων και Ν. Διαταγμάτων και περί παροχής οδηγιών δια την εφαρμογήν των άρθρων 16-22 του Νόμου 3338".