Πιστοποίηση
Οι έμποροι Αθανάσιος Κανδύλης και Πέτρος Τσιότσιας πιστοποιούν ότι κλήθηκαν από τους κ.κ. Τσουμή και Κατσικά και άνοιξαν ένα δέμα από υφάσματα που στάλθηκε από τους αδερφούς Χατχή από το Σόροβιτς. Κατάλογος εμπορευμάτων. Χειρόγραφο πιστοποιητικό.