Εγκύκλιος Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Τεργέστης
Εγκύκλιος Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Τεργέστης για την ανακοίνωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Επιμελητηρίου.