Ανακοίνωση σύστασης εταιρίας με την επωνυμίαν "ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ & Σια"
Ανακοίνωση σύστασης ετερόρρυθμου εμπορικής Εταιρίας με την επωνυμίαν "Κορωναίος, Δενάξας & Σια" σε συνέχιση και ανάπτυξη της διαλυθείσας εταιρίας Α. ΔΕΝΑΞΑΣ και Σια.