Καταστατικόν Γενικής Ενώσεως Ιδιοκτησίας (1924)
Καταστατικόν Γενικής Ενώσεως Ιδιοκτησίας (Ως εψηφίσθη κατά τη Γενικήν Συνέλευσιν της 19 Απριλίου 1924 και ως ενεκρίθη δια της υπ' αριθ. 2404 και από 11 Ιουνίου 1924 αποφάσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών).