Εγκύκλιος 159 του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας
Εγκύκλιος 159 με αριθμό πρωτοκόλλου 43967 του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, Διεύθυνσις Εμπορίου και Βιομηχανίας, Τμήμα Βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Περί της γενομένης προσχωρήσεως της Ελλάδος εις τη Διεθνή Σύμβασιν "περί συστάσεως Ενώσεως και προστασίαν της βιομηχανικής ιδιοκτησίας".