Εγκύκλιος 138 του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας
Εγκύκλιος 138 με αριθμό πρωτοκόλλου 42547 του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, Διεύθυνσις Εργασίας και Κοιν. Πρόνοιας, Τμήμα Εργασίας. Περί εφαρμογής των διατάξεων του Β. Δ. της 5 Απριλίου 1924 "περί αναδημοσιεύσεως εις εν ενιαίον κείμενον των νόμων περί Κυριακής αναπαύσεως" εις Θεσσαλονίκην και λοιπάς πόλεις εχούσας πληθυσμόν διαφόρων θρησκευμάτων. Νόμος 3103.