Γενική Εγκύκλιος Δ΄. 22 του Υπουργείου της Συγκοινωνίας
Γενική Εγκύκλιος Δ΄. 22 του Υπουργείου της Συγκοινωνίας με αριθμό πρωτοκόλλου 2073330. ''Συστάσεις και οδηγίαι προς διάδοσιν και ευόδωσιν του θεσμού των Ταχ. Ταμιευτηρίων εις άπασας τας λαϊκάς τάξεις".