Καταστατικόν της Εταιρίας Βιομηχανικών & Εμπορικών Επιχειρήσεων Κωνστ. Πέτσα & Σια (1923)
Καταστατικόν (Συμβόλαιον αριθ. 14602, 27ης Ιανουαρίου 1923 Συμβολαιογράφου Αθηνών Γ. Ξ. Κυριαζή) της Εταιρίας Βιομηχανικών & Εμπορικών Επιχειρήσεων Κωνστ. Πέτσα & Σια.