Bασιλικό διάταγμα της 09 Δεκεμβρίου 1922
Βασιλικό Διάταγμα του Γεωργίου Β' Βασιλεύς των Ελλήνων. "Περί τροποποιήσεως του από 29 Νοεμβρίου 1922"νομοθετικού διατάγματος"Περί εκτελέσεως του από 29 Νοεμβρίου ε.ε. νομοθετικού διατάγματος "περί εισαγωγής, εξαγωγής και διενεργείας πράξεων επί εξωτερικού συναλλάγματος"