Δακτυλογραφημένη επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης
Δακτυλογραφημένη επιστολή του εμπορικού συλλόγου Θεσ/νίκης προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης με αποστολή του αντιτύπου του καταστατικού του συλλόγου.