Χειρόγραφη επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με την προμήθεια κρέατος
Χειρόγραφη επιστολή προς τον εμπορικό σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τη διακήρυξη προμήθειας κρέατος και την τοιχοκόλληση αυτής σε κεντρικό μέρος της πόλης.