Εριουργείον "Έδεσσα" προς Εμπορικόν Σύλλογον Κοζάνης
Το εριουργείον "Έδεσσα" του Χριστοδούλου Γιαννάκη και Σια παρακαλεί να της γνωστοποιηθεί ποιοι ασχολούνται στην πόλη με την εριουργία και γενικότερα όποιον ενδιαφέρουν τα νήματα ερίου ώστε να τους γίνει σχετική προσφορά. Χειρόγραφο έγγραφο.