Εταιρεία εισαγωγών εξαγωγών προς Εμπορικό Σύλλογο
Η εταιρεία εισαγωγών εξαγωγών Patrnoghitch, Nantghitch, Hadjinicolaou & Sotirovitch ζητάει να τη βοήθεια του εμπορικού συλλόγου ώστε να έρθει σε επικοινωνία με σοβαρούς εμπόρους που ασχολούνται κυρίως με το εμπόριο γεννημάτων, δημητριακών και οσπρίων.