Απαντητικό έγγραφο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Απαντητικό έγγραφο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τη συνιστώμενη αποζημίωση υπαλλήλου που εργάστηκε κατά την προκαταρκτική εργασία ιδρύσεως του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κοζάνης.