Κοινοποίηση της διάταξης της Α.Μ. του Βασιλέως της Ισπανίας
Το τμήμα Εμπορίου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας κοινοποιεί στα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, τους Εμπορικούς Συλλόγους και τα Χρηματιστήρια Εμπορευμάτων τη μεταφρασμένη στα γαλλικά τη διάταξη της Α.Μ. του Βασιλέως της Ισπανίας.