Γνωστοποίηση κανονισμού περί ενοικιασθέντων χώρων της Β' Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Ο Γεν. Διευθυντής της Β' Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί την προσεχή κατανομή διαφόρων εν τη έκθεση χώρων και την εκτύπωση του Οδηγού της εκθέσεως και γι αυτό παρακαλεί να καταβληθεί άμεσα το ενοίκιο του χώρου του Εμπορικού Συλλόγου.