Επιστολή Εταιρίας Γεωργικών και Τεχνικών και Εγκαταστάσεων Γεωργίου Διονυσίου - Κιουτσούκη & Σια
Επιστολή Εταιρίας Γεωργικών και Τεχνικών Επιχειρήσεων και Εγκαταστάσεων Γεωργίου Διονυσίου - Κιουτσούκη & Σια στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, θέτοντας κάποια ερωτήματα λόγω επιθυμίας δημιουργίας αντιπροσωπείας στην πόλη της Κοζάνης.