Γνωστοποίηση ημερομηνιών διεξαγωγής της Γ' Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Γνωστοποίηση ημερομηνιών διεξαγωγής της Γ' Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στο Περιφερειακό Επιμελητήριο Κοζάνης και τους Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού από το Νομάρχη Δ. Κουκουλέτσο.