Εγκύκλιος της Πανεμπορικής Ένωσις της Ελλάδος
Εγκύκλιος της Πανεμπορικής Ένωσις της Ελλάδος προς όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους με θέμα τον κομμουνιστικό κίνδυνο στην εργατική τάξη, την κομμουνιστική προπαγάνδα και πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.