Κοινοποίηση Υπουργείου Εθν. Οικονομίας για αγορά περιοδικού
Το υπουργείο Εθν. Οικονομίας κοινοποίησε στα Εμπορικά και Βιομηχανικά επιμελητήρια, Επαγγελματικά Επιμελητήρια, στους Εμπορικούς Συλλόγους, στα Επαγγελματικά και Βιομηχ. Επιμελητήρια, στις Δημόσιες και ιδιωτικές Εμπορικές Σχολές του Κράτους και σε όλες τις εργοδοτικές οργανώσεις την πρόταση του να αγοραστεί και διαδοθεί το μηνιαίον Γεωργικόν και Κτηνοτοφικόν περιοδικόν υπό τον τίτλον ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗ διότι κρίνεται ωφέλιμο.