Κοινοποίηση Υπουργείου Εθν. Οικονομίας για αγορά βιβλίου
Το υπουργείο Εθν. Οικονομίας κοινοποίησε στα Εμπορικά και Βιομηχανικά επιμελητήρια, Επαγγελματικά Επιμελητήρια, τους Εμπορικούς Συλλόγους και σε πάσης φύσεως επαγγελματικές και εργοδοτικές οργανώσεις την πρόταση του να αγοραστεί το βιβλίο "ο Κομμουνισμός". Σκοπός του βιβλίου είναι διαδοθεί στις λαϊκές τάξεις οι συνέπειες των κομμουνιστικών επαγγελιών. Κρίνεται ωφέλιμο να εξαπλωθεί στους εργαζόμενους.