Ενίσχυση Πανεμπορικής Ένωσης
Έγγραφο προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης όπου ζητείται η ενίσχυση της Πανεμπορικής Ένωσης δείχνοντας το ανάλογο ενδιαφέρον αλλά και καταβάλλοντας εμπρόθεσμα τις συνδρομές.