Κοινοποίηση απόφασης υπουργείου Εθν. Οικονομίας
Κοινοποίηση απόφασης του υπουργού εθν. Οικονομίας σε όλα τα Εμπορικά Επιμελητήρια του Κράτους, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τον Σύνδεσμο των Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών, όλες τις Εργοδοτικές οργανώσεις και Ταμεία Συντάξεως και Κοιν. Πρόνοιας ώστε να δοθεί στους εργαζόμενους έκτακτο βοήθημα λόγω εορτών Χριστουγέννων.