Σαραγιώτης και Γελές προς τον κ. Πρόεδρον του Εμπορικού Συλλόγου
Η εταιρία Saragiotis & Geles παρακαλεί να πληροφορηθεί ποιοι ασχολούνται με την έκδοση εισιτηρίων επί Ατμοπλοϊκών Υπερωκεάνιων Εταιρειών και με τη μετανάστευση εν γένει στην πόλη της Κοζάνης και στην περιφέρεια.