Γραφείον Προστασίας Ελληνικού Καπνού Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικόν Σύλλογον Κοζάνης
Το Γραφείον Προστασίας Ελληνικού Καπνού Θεσσαλονίκης έστειλε ένα αντίτυπο του λιθογραφημένου Στατιστικού Καπνικού Χάρτου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας το οποίο εξέδωσε. Παρακαλεί να καταβληθεί το αντίτιμο του βιβλίου και να προταθεί η αγορά του και στα μέλη του Συλλόγου.