Σύσταση Διοίκησης Χωροφυλακής Κοζάνης προς τον κ. Πρόεδρον Εμπορικού Συλλόγου
Σύσταση Διοίκησης Χωροφυλακής Κοζάνης προς τον κ. Πρόεδρον Εμπορικού Συλλόγου αναφορικά με το κλείσιμο των καταστημάτων τη νύχτα. Όποιος καταστηματάρχης θα αφήνει ανοιχτό το κατάστημα του τη νύχτα, θα μηνύεται.