Κάλεσμα σε ίδρυση οργάνωσης με σκοπό την παρακολούθηση της Κομμουνιστικής Κίνησης
Κάλεσμα για συμμετοχή σε οργάνωση η οποία θα εδρεύει στην Αθήνα και θα αποτελείται από αντιπροσώπους τοπικών οργανώσεων όλης της Ελλάδας με σκοπό την παρακολούθηση της Κομμουνιστικής κίνησης, τα λαμβανόμενα μέτρα της κυβέρνησης εναντίον αυτής ώστε να λαμβάνει αναλόγως τα προς καταπολέμηση του Κομμουνισμού μέτρα.