Επιστολή υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Κοζάνη
Χειρόγραφη επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με συνημμένη δεκαπενθήμερος συνοπτική κατάσταση ισολογισμού στης 15 Μαΐου 1926.