Αίτημα υπόδειξης μελών
Χειρόγραφο έγγραφο του οικονομικού έφορου Κοζάνης με αποδέκτη τον Εμπορικό Σύλλογο σχετικά με την αντικατάσταση μελών της εκδικαστικής επιτροπής που αφορά τις ενστάσεις φορολογίας άμεσων φόρων.