Πίνακας παραχθέντος καπνού
Χειρόγραφη επιστολή του οικονομικού Έφορου προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου με συνημμένο τον πίνακα τα στοιχεία της παραγωγής καπνού στις κοινότητες της Περιφέρειας Κοζάνης κατά το έτος 1925.